Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

ιεκ ακμη κ πρεζα τν



Τετάρτη, Ιούλιος 04, 2007
Ο ηγέτης της παραεκπαίδευσης...
...τα έντοκα δάνεια, η μούφα ακαδημία τέχνης και ...οι επαγγελματίες διδάσκοντεςΜπορεί να μην έχουν...βιβλια...εξοπλισμο...υποδομες...επαγγελματίες καθηγητες... Μπορει να εγκρινουν αναγκαστικα εντοκα δανεια στους σπουδαστες τους μεσα απο την Egnatia Bank...Αλλα παρολα αυτα...ειναι ο ΗΓΕΤΗΣ στην εκπαιδευση και μαλιστα θελει να γινει και Ιδιωτικο Πανεπιστημιο.Και γιατι να μην γινει... οταν εχει μεγαλη επιτυχια στις εξετασεις πιστοποιησης του Υπουργειου Παιδειας...αφου οι καλοπληρωτες σπουδαστές γνωριζουν απο πριν τα θεματα που θα πεσουν (η διαφανεια και η αξιοκρατια που λεγαμε παλιοτερα).... Αφου καποιοι απο τους σπουδαιους και τρομερους καθηγηταδες του, διδασκουν παραλληλα και σε Δημοσια Πανεπιστημια...Μα φυσικα εφτιαξαν και Ακαδημια Τεχνης,με μασκοτ τη Julie Massino και συνοδους σπουδαιες ταλεντάρες...Απο πού θες να αρχισουμε;Απο το τομεα της Δημοσιογραφιας...του Κινηματογραφου...Ή μηπως της νοσηλευτικης και της μηχανολογιας....;Θέλετε Αrt & Desing παιδαγωγικα;Τι σχέση εχουν ολα αυτα...; Στεγαζονται ΟΛΑ μαζι...και ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη που εχουν οι ονειροπολοι νεοι,που απετυχαν στις Πανελλαδικες τους εξετασεις...με την σφραγιδα και φροντιδα του μπαμπά Ροδόπουλου.Απο 'δω και περα τετοια εκπαιδευση θα προσφερουν στα παιδια μας.Της μιζεριας, της παρακμης και του ελα μωρε κουβεντα να γινεται και να παρουμε ενα κωλοχαρτο της πούτσας. Οσο για αμεση επαγγελματικη αποκατασταση μεσω του ΙΕΚ ΑΚΜΗ... ρωτηστε τους τόσους χιλιαδες που αποφοίτησαν και τωρα κλαίνε τα λεφτά τους. ΠΡΕΖΑ TV. 4-7-2007

==================================
ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ?

Επειτα,η Athens VoiceLifo και το Υupi.gr,δεχονται αιτηση ασφαλιστικων μετρωναπο το ΙΕΚ ΑΚΜΗ,λογω δημοσιευματων στα blogs του ΠΡΕΖΑ TV,τα οποια και διατηρουσα στα δικα τους sites.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είμαι σπουδάστρια στο ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ και δεν πήγα εκεί επειδή απέτυχα στις πανελλαδικές αλλά επειδή το ήθελα. το ήθελα από την τρίτη γυμνασίου που έψαχνα για το τι θα κάνω με το μέλλον μου και επέλεξα αυτό. έχεις σπουδάσει στο ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ και μιλάς έτσι; δύο χρόνια έχω ξεχάσει τους φίλους μου και την ζωή μου για να καταφέρω να βγάλω με 20 την ριμάδα τη σχολή και φεύγοντας από τη σχολή να ξέρω που μου παν τα τεσσερα. είμαι στο τρίτο εξάμηνο και δεν θα σου πω ότι όλα είναι ρόδινα αλλά αυτά που λες δεν ισχύουν. εγώ έχω ξεκινήσει από τώρα να διαβάζω για την πιστοποίηση που θα δώσω σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο. οι εξετάσεις μας είναι σαφώς πιο εύκολες από τα δημόσια πανεπιστήμια αφού έχουμε μόνο τα βασικά μαθήματα. πες μου λοιπόν για την πιστοποίηση ποιος δίνει τα θέματα για να πάω να τα πάρω.
όσο για τους καθηγητές δεν έχω καλύτερο. δεν μπορώ να πω ονόματα χωρίς την άδεια τους αλλά οι καθηγητές μου είναι ένας και ένας... εντάξει έχουμε κι εμείς (σαν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που σέβονται τον εαυτό τους ) κάποιους γειά σου! καθηγητές αλλά σε μαθήματα όπως επεξεργασία κειμένου κ.λπ. σε λογιστική και τα ρέστα έχουμε αλφάδια καθηγητές!!!!!
Γ.Π. for ever!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΨΕΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ;